Yhteystiedot

Luontaishoitola
Kaisu Niiranen

Hietalantie 229,Ylivieska

P.050 56 33 255
Y-tunnus: 2162505-0

Kaisu Niiranen

KAISUPerheeseeni kuuluu aviomieheni Matin lisäksi kaksi poikaa, Tuukka 14 vuotta ja Luukas 13 vuotta. Olen 45 vuotias.  Asumme maalla, tallissa asustelee oma suomenhevostamma Irkkuliina "Irkku", joka varsoo keväällä 2022. Lisäksi talllissa touhuaa kaksi pässiä ja kolme kissaa.  Reviiriä vahtimassa on seropi Taiga,  jonka kanssa käymme jänismetsällä.

Sairaanhoitajaksi olen valmistunut vuonna 2000 ja olin toimessa Peruspalvelukuntayhtymä Kallion Ylivieskan terveyskeskuksen päivystyksessä 5/2016 asti.  Työni siellä oli monipuolista.

Luontaishoitajaksi valmistuin 2007 Annikki Kulmalan luontaisterapiaopistolta (www.luontaisterapiaopisto.net) . Luontaishoitajakoulutuksen myötä olen tehnyt aromahierontaa ja shiatsua.

6.5.2012 valmistuin  Eteläpohjanmaan opistolta koulutetuksi perinteiseksi jäsenkorjaajaksi (www.perinteinenjasenkorjaus.fi), opettajana toimi Leila Kattilakoski. Saman opettajan ohjauksessa opiskelin myös hierontaa.

Koulutetuksi hierojaksi valmistuin joulukuussa 2015 Keskipohjanmaan koulutusyhtymästä Kokkolasta.

10/2019 valmistuin Brain Relief hoitajaksi Frantisilasta Jouko Kivimetsän opista.  www.brainrelief.fi

Vuoden 2016 alusta olen toiminut  kokopäiväisenä yrittäjänä.

Perinteistä jäsenkorjausta olen opettamassa  Raudaskylän opistolla.

Brain relief kouluttajaksi valmistuin syksyllä 2020.

Ravitsemus, terveyden yksi tärkeä kulmakivi, on myös mielenkiinnon kohteeni. Olen  opiskellut mm Paula Heinosen ja Biohakkereiden verkkokursseilla.  

Pidän lisäksi  erilaisia hyvinvointi-iltoja. Keväällä 2022 jatkuu Luontoillat täynnä taikaa, sisällöt vaihtelee villiyrtteihin tutustumisesta nuotiolla rentoutumiseen. Uusi sivusto on avattu www.luontokuiskaaja.fi  - sieltä lisätietoa luontoilloista!

Luonto hoitaa meidän kehoa ja mieltä. Luonnossa liikkuminen rauhoittaa ja laskee stressitasoja, tuo meidät tähän hetkeen.  Luonto tarjoaa lisäksi huipputerveellistä ruokaa. Villiyrtit ovatkin tämän hetken suuri  kiinnostuksen kohteeni! Kesällä 2022 opiskelen Hortafarmariksi. www.hortafarmari.fi

Ensimmäisen blogikirjoitukseni "Metsästysmeditaatiota" voi lukea https://villiruoka.info/ sivustolta!

Täydentävien hoitomuotojen ja lääketieteen tulisi kulkea käsikädessä Suomessa, kuten monessa muussa maassa jo toimiikin.  Ajan antaminen itselle ja esimerkiksi käymällä erilaisissa hoidoissa auttaa kehoa ja mieltä pysymään avoimempana ja virkeänä.

Ihmisen tulisi ylläpitää ja vaalia terveyttä, kuunnella omaa kehoa ja sen viestejä. Oman kehon huoltaminen tulisi olla säännöllistä. Lepo, nukkuminen, liikunta ja oikeanlainen ravinto auttavat terveyden ylläpitämisessä.

 img_2529.jpg