Yhteystiedot

Luontaishoitola
Kaisu Niiranen

Hietalantie 229,Ylivieska

P.050 56 33 255
Y-tunnus: 2162505-0

Kaisu Niiranen

Perheeseeni kuuluu aviomieheni Matin lisäksi kaksi poikaa, Tuukka 11 vuotta ja Luukas 10 vuotta. Olen 42 vuotias.  Asumme maalla, tallissa asustelee oma suomenhevostamma Irkkuliina "Irkku" 11v. Lisäksi talllissa touhuaa kolme kissaa.  Reviiriä vahtimassa on airedalenterrieri  Friida ja seropi Taiga.

Sairaanhoitajaksi olen valmistunut vuonna 2000 ja olin toimessa Peruspalvelukuntayhtymä Kallion Ylivieskan terveyskeskuksen päivystyksessä 5/2016 asti.  Työni siellä oli monipuolista.

Luontaishoitajaksi valmistuin 2007 Annikki Kulmalan luontaisterapiaopistolta (www.luontaisterapiaopisto.net) . Luontaishoitajakoulutuksen myötä olen tehnyt aromahierontaa ja shiatsua.

6.5.2012 valmistuin  Eteläpohjanmaan opistolta koulutetuksi perinteiseksi jäsenkorjaajaksi (www.perinteinenjasenkorjaus.fi), opettajana toimi Leila Kattilakoski. Saman opettajan ohjauksessa opiskelin myös hierontaa.

Koulutetuksi hierojaksi valmistuin joulukuussa 2015 Keskipohjanmaan koulutusyhtymästä Kokkolasta.

Vuoden 2016 alusta olen toiminut  kokopäiväisenä yrittäjänä.

Ravitsemus, terveyden yksi tärkeä kulmakivi, on myös mielenkiinnon kohteeni, jota olen  opiskellut mm Paula Heinosen verkkokursseilla ja Biohakkereiden verkkokursseilla.  Ravintolisien suosittelu on osa työnkuvaani.  Pidän  hyvinvointi-iltoja sekä kotikutsuja.  Ravitsemukseen jokaisen tulisi kiinnittää enemmän huomiota ja sen osuus meidän hyvinvointiin onkin merkittävä.

Täydentävien hoitomuotojen ja lääketieteen tulisi kulkea käsikädessä Suomessa, kuten monessa muussa maassa jo toimiikin.  Ajan antaminen itselle ja esimerkiksi käymällä erilaisissa hoidoissa auttaa kehoa ja mieltä pysymään avoimempana ja virkeänä.

Ihmisen tulisi ylläpitää ja vaalia terveyttä, kuunnella omaa kehoa ja sen viestejä. Oman kehon huoltaminen tulisi olla säännöllistä. Lepo, nukkuminen, liikunta ja oikeanlainen ravinto auttavat terveyden ylläpitämisessä. Ravitsemuksen lisäksi tänä päivänä tarvitaan toimivat ravintolisät turvaamaan soluille riittävä energia uudistumaan ja pysymään terveenä.

 img_2529.jpg