Yhteystiedot

Luontaishoitola
Kaisu Niiranen

Hietalantie 229,Ylivieska

P.050 56 33 255
Y-tunnus: 2162505-0

PERINTEINEN JÄSENKORJAUSluontaishoitola-20.jpg

Asiakkaan ja parantajan välistä yhteistyötä elintoimintojen palauttamiseksi normaaliin tilaan asiakkaan liikeratoja hyväksi käyttäen. Verenkierto, kudosnestekierto, hermotoiminta ja koko ihmisen energiajärjestelmä vapautetaan luonnolliseen tilaansa. 

Hoidon aluksi pyritään selvittämään vaivan synnyttäjä, analysoidaan sen aiheuttamia muutoksia tasapainotekijöissä: nivelissä, ligamenteissä ja lihaksissa.

Tämän jälkeen tukirakenteet saatetaan paikoilleen käyttäen hyväksi asiakkaan omia liikeratoja, mobilisoidaan niveliä, parannetaan nivelten, lihasten ja sidekudosten liikkuvuutta, pehmennetään mahdollisia arpikudoksia ja vapautetaan hermoradat pinnetiloista.  Jäsenkorjaus on käden taitoa. Hoitaminen perustuu käden aistimusten kehittämiseen, jolloin parantajalla on ”silmät” sormenpäissä.

luontaishoitola-272.jpg

MILLAISIIN VAIVOIHIN JÄSENKORJAUKSELLA SAADAAN APUA?

Perinteisellä jäsenkorjauksella saadaan hyvin apua niin akuutteihin, kuin kroonisiinkin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin, kun kontraindikaatiot suljetaan pois.

Muun muassa seuraavin vaivoihin saadaan hyvin apua:
  • Alaraajojen kineettisen ketjun tasapainottamisessa; jalkojen erimittaisuuden poistossa sekä jalkaterien, nilkkojen, polvien ja lonkkien virheasentojen ja kiputilojen korjaamisessa
  • Alaselän kiputilojen hoidossa; iskiaksen ym. ristiselän ja lannerangan särkytilojen ja virheasentojen hoidossa.
  •  Kieroselkäisyyden eli skolioosin hoidossa etenkin lapsilla ja nuorilla.
  • Yläselän kiputilojen, nikamien virheasentojen ja niistä aiheutuvien elintoimintojen häiriöiden, kuten vatsaongelmien, sydämen rytmihäiriöiden, hengenahdistuksen ja korkean verenpaineen hoidossa., silloin kun ne johtuvat kineettisen ketjun epätasapainosta selän alueella, nikamien lukoista, kiertymistä tai jäykistymistä.
  • Hartioiden ja niskan alueen vaivojen, kuten jännitysniskan, lapojen lukkiutumisen, päänsäryn, huimauksen ja migreenin hoidossa.
  • Yläraajojen kiputilojen, kuten käsisärkyjen, kipuolkapään/jäätyneen olkapään ja tenniskyynärpään hoidossa sekä ranteen ja sormien alueiden ongelmissa.
  • Pään alueen vaivojen, kuten jännityspäänsäryn, kasvosärkyjen, purentahäiriöiden ja näköhäiriöiden hoidossa.

luontaishoitola-18.jpg

Lähde: www.perinteinenjasenkorjaus.fi