Yhteystiedot

Luontaishoitola
Kaisu Niiranen

Hietalantie 229,Ylivieska

P.050 56 33 255
Y-tunnus: 2162505-0

Aromahieronta

Aromahieronnassa hoidoissa käytetään eteerisiä öljyjä, jotka ovat kasveista tislattavia haihtuvia öljyjä. Eteerisiä öljyjä sekoitetaan ns. pohjaöljyyn, joka tavanomaisimmin voi olla esimerkiksi viinirypäleensiemenöljy. Aromaterapiassa käytetyt eteeriset öljyt ovat 100-prosenttisia luonnontuotteita, jotka on höyrytislattu tai kylmäpuristettu aina tietystä, tarkasti määritellystä kasvilajista. Aromaterapiahieronnan tarkoitus on rentouttaa asiakas, imeyttää eteeriset öljyt ja vilkastuttaa lymfanestekiertoa. Eteerinen öljy imeytyy ensin ihon kautta syvemmälle kudokseen ja päätyy sieltä lymfanestekierron kautta verenkiertoon ja sitä kautta kaikkialle elimistöön. Kehon pehmytkudoksia käsitellään kevein sively- ja paineluottein. Hieronnassa yhdistetään sidekudos-, lymfa- ja klassisen hieronnan otteita, mutta hieronta tehdään paljon hellemmin käsin kuin klassinen hieronta.

Asiakas on hoidon alussa alushoususillaan vatsallaan hierontapöydällä lämpimästi peiteltynä. Ensin käsitellään lempein rentouttavin ottein selkä ja jalat takaa. Asiakas kääntyy ja hoitaja etenee ensin jaloista käsiin ja lopuksi tehdään kasvojen ja päänahan hieronta. Vatsaa hierotaan vain, mikäli asiakas sitä haluaa, mutta vatsan hierominen olisi erittäin suositeltavaa lymfanestekierron vuoksi.

 

Aromaterapiahoito on kokemuksena rentouttava ja miellyttävä, jossa rauhallinen hieronta yhdistettynä eteeristen öljyjen hyväätekevään vaikutukseen parantaa kehoa, mieltä ja henkeä. Tuoksut ja hieronta yhdessä koskettavat haju- ja tuntoaistejamme, jotka välittävät viestejä hyvinvoinnista koko olemukseemme eheyttäen tunteita sekä tasapainottaen kehoa. Eteeriset öljyt imeytyvät tehokkaasti ihon läpi elvyttäen samalla mm. pintaverenkiertoa ja soluaineenvaihduntaa. Rauhoittavan musiikin soidessa taustalla aromaterapiahoito on erittäin rentouttava ja varsinainen hoitokerta on noin tunnin mittainen, jolloin käsitellään koko keho päästä varpaisiin. Aromaterapia on arvostettu, täydentävä hoitomuoto, ennaltaehkäisevä hyvän olon tuoja sekä oiva kauneudenhoidon tuki!

Aromaterapia on vanha hoitomuoto, jota on käytetty jo muinaisessa Egyptissä.
Aromaterapiahoito sopii erinomaisesti stressin lievittämiseen ja unettomuuteen,  aineenvaihduntaan,kivun lievitykseen, mielialoja tasapainottamaan ja  hormonaalisiiin ongelmiin.